Cytuj:
Witam. Widzę że nie potrzebnie zakładałem ten post. Nikt nie potrafi podac gdzie się udac w razie awarii lub zakupu nowego kompa.
Juz mowie jak to wyglada w praktyce.
Hades- partner komputronika. Takie same ceny jak na stronie internetowej. MOdemy i routery tanie ale reszta dyskusyjna. Jako sklep calkiem dobry jesli chodzi o podstawowe czesici typu dysk przenosny, pen drive, gry PC. Ogolnie wiadomo ze komputronik nie nalezy do najtanszych. Jak ktos ma kase to polecam.
Sklep PECET kolo PZU - kupowalem tam wiele rzeczy i nigdy się nie zawiodlem. Facet zawsze szczery i chetny do znizek do tego stopnia ze mowi ci ile mozesz utargowac kosztem uraty gwarancji. Minusem jest maly asortyment ale zamowienie realizuja w ciagu 24 h. Sprawdzony wielokrotnie.
DamCom ( naprzeciw domu kultury). Z mojego doswiadczenia najgorszy sklep w Wegrowie. Niewielka wiedza o sprzecie oraz dosc wysokie ceny. Wielokrotnie probowalem cos tam kupowac ale nigdy transakcja nie doszla do realizacji.
Soft( na ulicy Gdanskiej , obok ZUS) - sklep super ale bardzo drogo. Porownujac inne sklepy - najdrozej w miescie. Nie mowie tu o plytach cd ale o sprzecie komputerowym.
Sklep na ulicy Strazackiej pomijam bo nigdy nie mialem przyjemnosci.
Ogolnie mowiac PECET na Gdanskiej przez lata najbardziej przypadl mi do gustu a jestem zapalonym "komputerowcem".
Oto moj niedawno zlozony sprzet :
http://img11.imageshack.us/g/dscf2146v.jpg/