havran1 napisał(a):
A ja akurat na temat "SPECA" za strażackiej mam zupełnie odmienne zdanie. Kiedyś byłem u niego z naprawą pilota od centralnego zamka. Temat w którym ten warsztat podobno się specjalizuje, zresztą pojechałem tam po wywiadzie wśród znajomych bo miało być fachowo i tanio. A było zupełnie odwrotnie Pan "Fachowiec" po temacie poruszał się jakby po omacku, a na koniec zaproponował wymianę centralnego za sterowaniem i to za kwotę grubo większą niż jego realna wartość. A ja chciałem naprawę pilota. Może wyglądałem na takiego co go można orżnąć z kasy, nie wiem? Ręce mi opadły bo miał być "najlepszy w mieście", nawet nie chciałem porównywać innych. Naprawiłem pilota sam, ale gdzie ci rzetelni rzemieślnicy???
Ja Panowie byłem klientem , Pana ze Strażackiej , radze omijać szerokim łukiem, możne i zna się na swojej robocie, ale jego cwaniarstwo jest porostu bezczelne, olewa sobie ludzi,umawia się i nie stawia się na umówioną godzinę, zgrywa fachowca przed ludźmi którzy nie znają się na temacie a w rzeczywistości nie na wszystkim się zna. trochę pokory i poszanowania klienta by się przydało, tym bardziej że on jest dla klienta a nie klienci dla niego.