Witaj ( Zaloguj | Zarejestruj )

- Jedyne niezależne forum w powiecie węgrowskim!

Utwórz nowy temat Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nowy Manhattan
PostNapisane: 24 maja 2011, o 07:55 

Imię: Michał

Witajcie

Czy mieliście już okazję być w nowym lokalu manhattanu? Z tego co zauważyłem na ulotce to ich menu się bardzo powiększyło, może się ktoś wypowiedzieć, czy warto tam wpaść ze znajomymi?

Tytuł: Re: Nowy Manhattan
PostNapisane: 24 maja 2011, o 07:58 

warto naprawdę :)

PostNapisane: 24 maja 2011, o 08:23 

Imię: Adrian

Moja znajoma mówiła, że kebab w bułce jest okropny. Sam tego jeszcze nie miałem szansy zweryfikować.

PostNapisane: 25 maja 2011, o 20:33 

Ja słyszałem podobne opinie od mojej siostry, czy ktoś więcej mógłby się na ten temat wypowiedzieć?

PostNapisane: 26 maja 2011, o 09:23 

ogólnie każdy kebab w wgw to kicha- praktycznie nie ma tam mięsa a sosy tez jakieś dziwne...
No ale czego oczekiwać od pizzerii :)

PostNapisane: 26 maja 2011, o 22:14 
Nowy lokal ale jak się przechodzi obok to czuć specyficzny zapach spalonego tłuszczu zresztą to samo jest z innej konkurencyjnej pizzerii

PostNapisane: 26 maja 2011, o 23:02 

Jadłem wczoraj zamówioną 56cm pizze. Była powiedzmy, że ok, moja wina, że zapomniałem o sosie :DD . Ale zamiast 3 gratisowych puszek Pepsi dostałem 2... o czym zorientowałem się po dłuższej chwili gdyż donosiciel podał je w reklamówce ;).

PostNapisane: 27 maja 2011, o 08:01 

Reser napisał(a):
Moja znajoma mówiła, że kebab w bułce jest okropny. Sam tego jeszcze nie miałem szansy zweryfikować.

No to zweryfikuj i dopiero włączaj się do dyskusji. Wam to i tak by coś nie pasowało jakby nawet jedzenie z Sheraton dostarczyli

PostNapisane: 27 maja 2011, o 09:22 

Imię: Adrian

farokh napisał(a):
No to zweryfikuj i dopiero włączaj się do dyskusji. Wam to i tak by coś nie pasowało jakby nawet jedzenie z Sheraton dostarczyli

Nie chce mi się weryfikować, bo nie mam w zwyczaju spożywać tych odpadów. Mówię to co usłyszałem i nie wiem dlaczego miałbym nie włączyć się z tym do dyskusji?

PostNapisane: 27 maja 2011, o 12:47 

Imię: lolik511

Ja w 100% wole NOWĄ. Nie odpowiada mi klimat Manhattanu

PostNapisane: 27 maja 2011, o 13:48 

A jak inne potrawy z menu? Tylko kebaby takie nie udane?

PostNapisane: 9 cze 2011, o 17:59 
jadłam tam burito... tzn można tak powiedzieć.
coś okropnego.
tak jak już ktoś wyżej napisał fast food w wgw jest kompletnym niewypałem

PostNapisane: 9 cze 2011, o 19:11 

Zamawialiśmy od nich kebaby. Nie powiem dobre były, szkoda tylko że dotarły do nas zimne

PostNapisane: 11 cze 2011, o 20:38 

Czyli jednym słowem nie polecacie? Lolik, a jaki był czas oczekiwania?

PostNapisane: 12 cze 2011, o 12:43 

zamówiliśmy ok. 11 chcieliśmy otrzymać na 12(wiadomo trzeba było im dać czas na zrobienie) dostaliśmy je z 35 minutowym opóźnieniem.

PostNapisane: 14 cze 2011, o 19:24 

No to trochę zaniedbali klienta, a jaki jest wystrój wnętrza? Coś kreatywnego tak jak w przypadku Novej czy tak jak w starym Manhattanie?

PostNapisane: 15 cze 2011, o 22:55 

Imię: Mateusz

Przechodziłem pare razy obok nowego manhattanu, i musze powiedziec ze jezeli chodzi o wyglad to nie jest źle, no chyba ze od srodka inaczej to wygląda :)

PostNapisane: 23 cze 2011, o 11:01 

Jezeli chodzi o kebab ,to faktycznie porażka...
Osobiscie preferuje Novą ,choc nie jestem tam częstym klientem.

PostNapisane: 24 cze 2011, o 10:18 
Wam to zawsze nic nie pasuje, nie jadł jeden z drugim i komentują. Wszedłby, ale się wstydzi ludzi. Pisać to każdy potrafi

PostNapisane: 26 cze 2011, o 21:10 
Myślę, że każdy kto się wypowiedział sam spróbował.

PostNapisane: 27 lip 2011, o 19:04 

w niedzielę zamówiłem u nich kubeł skrzydełek i powiem, że niestety :do bani: . Polędwiczki bez smaku (nie dosolone, nie przyprawione). Jeśli bym je zamówił w lokalu to odniósłbym je do do kasy i podziękował... :do bani: :do bani:
Niech lepiej robią pizze - ta im wychodzi naprawdę ok :)

PostNapisane: 10 lut 2012, o 11:34 

W manhattanie jest dobry syf! zauważcie że w kiblu śmierdzi jak by ta knajpa miała już z 10 lat, zapuszczona umywalka i toaleta! Zwróćcie uwagę na szklanki jakie dostajecie do piwa czy napojów i sztućce choć nie są plastikowe to ja w 100% wolę plastik akurat u nich bo są zwyczajnie brudne! Co więcej moja koleżanka chciała iść tam do pracy i nie uwierzycie, są tam w kuchni dwie kucharki stare śmierdzące pizdy które robiąc wam "kebab" żrą z talerza z mięsem łapami którymi przed chwilą jarały papierocha! Miałam okazję jeść tam lody i mówię mojej kumpeli że śmierdziały jak by ktoś obok nich mroził swojską kiełbachę a ona do mnie że mam rację bo one tam stoją w zamrażarce w otwartym pojemniku a obok jakieś mięcha! syffff! I żeby tego było mało to jeszcze mówiła że ten cały szef jak ją zatrudniał to praca polega na tym że pracujesz tam 2 tyg bez żadnej umowy i żadnej zapłaty nie dostajesz żadnej koszulki z logo firmy tak żeby w razie jakiejś kontroli mógł powiedzieć że nie jesteś żadnym pracownikiem a do tego przez te dwa tygodnie zapierdzielasz jak murzyn i traktują Cię jak psa! Opowiadała mi jeszcze dużo więcej ale bez sensu to pisać... Ludzie ten Manhattan to jakaś melina a nie pizzeria poza tym to ja chyba nie chce złapać jakiejś choroby w takim miejscu! Jedno jest pewne że już więcej tam nie pójdę!!! Polecam NOV-Ą w 100%-tach!

PostNapisane: 10 lut 2012, o 20:19 
buhahaha pewnie jesteś szefem Nov-ej lub pracownikiem i na konkurencje narzekasz?? Widzę w Manhattanie codziennie mnóstwo ludzi chyba tylko TY widzisz "niedociągnięcia" bo inni chwalą tą pizzerię.

PostNapisane: 26 lut 2012, o 23:01 

Oj niski poziom... blee.

PostNapisane: 28 lut 2012, o 10:45 

obserwator napisał(a):
buhahaha pewnie jesteś szefem Nov-ej lub pracownikiem i na konkurencje narzekasz?? Widzę w Manhattanie codziennie mnóstwo ludzi chyba tylko TY widzisz "niedociągnięcia" bo inni chwalą tą pizzerię.

PostNapisane: 28 lut 2012, o 10:46 

Piszę to czego osobiście doświadczyłam, jeśli będzie Ci łatwiej to nawet się przedstawię...
Jednak nie o to tu chodzi, poświęć te 8 czy 7 zł i zamów tam przynajmniej te lody... mam w pompie czy mi wierzysz czy nie, twoja sprawa, ale ostrzegam bo są tu też inni, którym zależy na tym co, jak i gdzie jedzą... No, ale tobie to chyba jestem zmuszona życzyć Smacznego;) Na przyszłość to zamiast sugerować się widokiem jak to określasz "mnóstwa ludzi", [których widzisz] pofatyguj się sam... i nie trzeba być szefem ani pracownikiem NOVEJ żeby ją chwalić :DD pozdrawiam :p

PostNapisane: 31 mar 2012, o 17:37 

dobre

PostNapisane: 5 kwi 2012, o 15:08 
Jadłem tam kebaba, syf, kiła i mogiła. Ale czego się spodziewać? To tak jak by bigos robił jakiś turek czy innej maści osobnik..... Od groma surówki a mięsa jak na lekarstwo, w dodatku jakimś keczupem zalewają z góry że się jeść nie da.

PostNapisane: 6 kwi 2012, o 13:51 
Manhattan nigdy nie szczycil się dobrym kebabem moj pierwszy kebab ktory jadlam to stad tylko w starym lokalu mieso (kurczak) surowe i gumiaste nie do zjedzenia. Kebab jadlam w innych miejscach i mi posmakowal. Otworzyli nowy lokal i chcialam sprawdzic czy poprawil się ten kebab ale mieso jakie bylo takie jest tylko mniejsze kawalki i do tego surowka z marchewki i smietany chyba ( nie pasuje do kebabu), danie meksykanskie zamawialam, ktore bardzo lubie ale na pewno nie w tym lokalu sam zapach odrzuca od burito. Ale za to pizze maja niezle tu nie mam nic do zarzucenia no chyba ze czasami porzadnie przypala spod ciasta ale dostawa pizzy na wynos przewaznie jest bardzo szybka 20 -25 min ale raz się zdarzylo ze kierowca jechal z pizza godz. mimo ze z lokalu wyjechal 30 min wczesniej z dwoma zamowieniami w tym jedno moje i co wiaze się z tym czekaniem pizze dostalam zimna :) albo druga sytuacja z pizza i 4 sosami, przywiezli pizze a o sosach zapomnieli i kierowca wracal się po sosy tylko szkoda ze tak dlugo ze mi pizza w domu ostygla a daleko z lokalu do mnie nie jest :) wiec na miejscu manhatau troche bym popracowala nad kebabem bo mieso jest tragiczne!! reszty dan nie jadlam ( kanapek, hamburgerów, past itd.) wiec się nie wypowiem ale slyszalam dobre opinnie o pastach z makaronem.

PostNapisane: 6 kwi 2012, o 16:01 

Pomijajac Manhatan czy inne kebabiarnie.. widziecie ile kosztuje mieso w sklepie? No wedliny: sa kielbasy po 10zl ale i po 40..
Kebab jest modny..

Utwórz nowy temat Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Szybka odpowiedź
Tytuł:
Wiadomość: